Lefújószelep Turbosmart 54mm Pro Port GenV

29320985 ####. ##. ##. #:##

Szállítás, átvétel

Futárral küldhető

Postán küldhető

Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba
Lefújószelep Turbosmart 54mm Pro Port GenV

A Turbosmart ProPort egy teljesen új, 54 mm-es (2,13 hüvelykes) légtelenítő szelep, amely kis helyigényű és hatalmas áramlású. A ProPort 420 cfm áramlást biztosít, ami 3500 lóerőhöz elegendő, és 30 mm-rel (1,2 in) alacsonyabb, mint a PowerPort, mégis több mint 25%-kal nagyobb az áramlása, mint a piacvezető 50 mm-es Raceportnak. Jellemzői közé tartozik az egyedi záró karimás kialakításunk, az új egyedi szellőzőprofil, az érzékelősapka opció és a rugós opciók minden turbófeltöltős alkalmazáshoz


AProPort több mint 25 évnyi kifúvószelep-gyártási tapasztalat és 12 hónapnyi belső fejlesztés eredménye. A kialakítás CFD-alapú, és valós körülmények között ellenőrzött, a tuning- és motorsportpiac követelményei alapján a lehető legnagyobb áramlás érdekében. A Milspec membránnal működtetett szelep rendkívül érzékeny a Boost-Balance rendszerünk használatakor, ami azt jelenti, hogy ??ennél többet kérsz, annál jobb a pecsét!" 


A beépített helyzetérzékelővel opcionálisan kapható, a szelep helyzetének érzékelésére érintésmentes Hall-hatás érzékelőt használunk, ami azt jelenti, hogy az anyában nincsenek átmenő lyukak, így nem áll fenn a szivárgás veszélye. Az általa szolgáltatott adatok mind a profi, mind a tapasztalt csapatok számára felbecsülhetetlen értékűek, amikor minden áthaladás és minden perc számít a pályán!


A gyorskioldó V-Band rendszer a Turbosmart-tól elvárható minőséget nyújtja, mivel a GenV kupakprofilunk könnyen felismerhető, és 2 1/8NPT referencia-nyílást tartalmaz a kupakon, amelyek elforgathatók, hogy egyszerűsítsék a referencia-tömlőfutásokat egy összetett motoron.


 


Tulajdonságok:


-2 1/8"" referenciaportok. NPT


-MMil SPec membrán


-Anodizált alumínium 6000-es sorozatú test és szelep

.

-V-szalag


-Egyedi zárható gallér kialakítása


Cszelep pozícióérzékelő



Képek

Lefújószelep  Turbosmart 54mm Pro Port GenV 1. kép
Lefújószelep Turbosmart 54mm Pro Port GenV 1. kép