Adatok

Általános

Autók:
Mercedes ML-osztály, Fiat 500, Mercedes 500
Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba

Tele az egész szélvédő bogarakkal? Már ki sem látsz?

Használj Insect Clean rovareltávolítót!


A jó idő beálltával előszeretettel lesz az autónk teljes eleje rovarmaradványokkal teli.Ez rettentően megnehezíti a szabad kilátást az autóból.Ráadásul ha sokáig rajtahagyjuk őket, még az eltávolításuk sem egyszerű teljes mértékben.Erre a legalkalmasabb egy Insect Clean-el való tisztítás, így garantáltan még a legjobban ragaszkodó szennyeződések is fellazulnak a felületen.

Az Insect Clean – Rovareltávolító  feloldja a rovar-, olaj-, zsír- és szilikonszennyeződéseket az autószélvédőn, hűtőrácson, fényszóróüvegen, bukósisakon stb. Gumi-, lakk- és műanyag felületekkel kíméletes.500 ml-es kiszerelésben pedig kiadós választás.


Használata:
Az Insect Clean 500 ml – Rovareltávolító anyagot 1-2 percig hagyjuk hatni. Szükség esetén használjunk nedves rovareltávolító szivacsot. Ezt követően vízzel öblítsük le.

Figyelmeztetés:
Az érzékeny új fényezésnél még ne használjuk. Ne szórjuk forró felületre. Tűző napon ne használjuk.

Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap


A Riwax cégről:

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.

A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.


Kérdésed van a vásárlással, szállítással, vagy fizetéssel kapcsolatban? 

Képes vásárlói tájékoztatónk segítségedre lehet!

Képek

Riwax - Insect Clean - Rovareltávolító - 500 ml 1. kép
Riwax - Insect Clean - Rovareltávolító - 500 ml 1. kép