Riwax RX 20 “CHERRY” Spray Finish 500 ml – Cseresznyés viaszos tisztítószer

30669330 ####. ##. ##. #:##

Adatok

Általános

Autók:
Mercedes ML-osztály, Fiat 500, Mercedes 500, Lexus RX
Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba

Víz nélkül tisztít, védelmet és új fényt biztosít autódnak!

Ráadás a kirobbanó cseresznye illat!


A RX 20 “CHERRY” Spray Finish 500 ml – Cseresznyés viaszos tisztítószer speciális waxot tartalmaz. Minden felületen használható. Víz nélkül tisztít, védelmet és új fényt biztosít. Alkalmas waxolás,polírozás előtt a felület megtisztítására, polírozás közben a polír paszta nedvesítésére, polírozás után a polírnyomok eltávolítására. Plexi és acrylüvegre is alkalmas. Szilikonmentes


Használata:

Permetezzen RX 20 “CHERRY” Spray Finish –t a tiszta felületre, és dolgozza át tiszta mikroszálas kendővel, vagy polírozás előtt gyurmás kendő, vagy gyurma segítségével.


Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap


A Riwax cégről:

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.


Kérdésed van a vásárlással, szállítással, vagy fizetéssel kapcsolatban? 

Képes vásárlói tájékoztatónk segítségedre lehet!

Képek

Riwax RX 20 “CHERRY” Spray Finish 500 ml – Cseresznyés viaszos tisztítószer 1. kép
Riwax RX 20 “CHERRY” Spray Finish 500 ml – Cseresznyés viaszos tisztítószer 1. kép