Adatok

Általános

Autó:
Ford Ranger
Állapot:
Új

Leírás

Ford Ranger Osztómű Lánc Gyári

  • XM347A029AA

  • 3596264


Osztómű Lánc

Az összkerekes Ford modellek egy kényes pontja. Pedig ha kellőképpen odafigyelünk, akkor az osztómű láncok élettartama is kitolható. Az elég egyértelmű, hogy a hajtásláncok élete terepes viszonyok között összkerékben eltöltött időtől függ. Na és attól, hogy ilyenkor mennyire vagyunk kíméletesek.

Fontos tudni, hogy terepváltó láncok használatakor a maximum megengedett, illetve gyárilag maximált sebesség, nem haladhatja meg a 20-30 km/h sebességhatárt. Ugyanis a láncokat erre a sebességre tervezték. Nem szabad száguldozni négykerék hajtásban! Azaz szabad, csak tudomásul kell venni, hogy ebben az az esetben nem lesz hosszú a lánc élete. Ez az alkatrész nem olcsó mulatság és a beépítése sem két perces dolog.

Termékeinkhez 1 illetve 2 év visszajavítási vagy csere garanciát vállalunk. Ahol 2 év a garancia időtartama ott külön jelezzük a termék megnevezésénél! Az alábbi képekre kattintva tudod kiválasztani mit keresel, majd a következő lépésben pedig a termék részleteit elemezheted!

Jó böngészést kívánunk!


Gyári /OEM/ szám: XM347A029AA 3596264 Gyártási szám: HY-VO 63HV307F-80AH Láncszemek száma: 40 Szélesség [mm]: 47.3 - láncszemeken mérve /nem a csapokon/ Típus: Egysoros Súly: 1.8 Kg

Tovább a boltba

Képek

Ford Ranger Osztómű Lánc Gyári 1. kép
Ford Ranger Osztómű Lánc Gyári 1. kép