Nissan Navara D22 Osztómű Lánc

30167185 ####. ##. ##. #:##

Adatok

Általános

Autó:
Nissan Navara (D22)
Állapot:
Új

Leírás

Nissan Navara Osztómű Lánc

  • 33152-30C00 

  • 33152-33G01


Az Nissan összkerekes modellek modellek sokszor küzdenek terepváltó lánc problémával. Pedig ha kellőképpen odafigyelünk, akkor az osztómű láncok élettartama is kitolható. Az elég egyértelmű, hogy a hajtásláncok élete terepes viszonyok között összkerékben eltöltött időtől függ. Na és attól, hogy ilyenkor mennyire vagyunk kíméletesek.

Fontos tudni, hogy a lánc használatakor a maximum megengedett, illetve gyárilag maximált sebesség, nem haladhatja meg a 20-30 km/h sebességhatárt. Ugyanis a láncokat erre a sebességre tervezték. Nem szabad száguldozni négykerék hajtásban! Azaz szabad, csak tudomásul kell venni, hogy ebben az az esetben nem lesz hosszú a lánc élete. Ez az alkatrész nem olcsó mulatság és a beépítése sem két perces dolog.

Csak szakműhelyben érdemes ezeket beszerelni. Fontos, hogy a beépítés után ellenőrizzük, hogy működik-e az összkerék kapcsoló rendszer. Meg kell nézni, hogy kikapcsoláskor szétkapcsol-e az eleje. Ugyanis, ha nem akkor a kerék kerületi sebességénél fogva visszahajt a diffibe, ami pedig az első kardántengelyen keresztül a terepváltóba, és szabadon forgatja a láncot. Ez ugyancsak nem használ mondjuk egy 100 km/h sebességgel való haladáskor.

Termékeinkhez 1 illetve 2 év visszajavítási vagy csere garanciát vállalunk. Ahol 2 év a garancia időtartama ott külön jelezzük a termék megnevezésénél! Az alábbi képekre kattintva tudod kiválasztani mit keresel, majd a következő lépésben pedig a termék részleteit elemezheted!


Gyári /OEM/ szám: 33152-30C00 33152-33G01 Gyártási szám: HY-VO 63HV305CF-88AH Láncszemek száma: 44 Szélesség [mm]: 34.9 - láncszemeken mérve /nem a csapokon/ Típus: Osztott Súly: 2 Kg

Tovább a boltba

Képek

Nissan Navara D22 Osztómű Lánc 1. kép
Nissan Navara D22 Osztómű Lánc 1. kép