Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba

  Új Renault alkatrészek: Castrol GTX motorolaj 5W-30 RN17 5L, melynek beszerelését is vállaljuk Renault szakszervizünkben.

Ahhoz, hogy egy autó jól működjön, szükség van rengeteg olyan alkatrészre, amik mozognak, ebből fakadóan egymáshoz érnek, súrlódnak. Ebből adódik az is, hogy ez a folyamat hőtermeléssel jár, ugyanis a részecskék felgyorsulnak, így a test felmelegszik. Ebben van segítségünkre az olaj, aminek köszönhetően, ezek a mozgásban lévő részecskék, hiába, hogy összeérnek, az olajnak köszönhetően síkossá válnak. Így is összeérnek, melegednek és kopnak, de lényegesen kímélőbb a súrlódás, mintha nem töltöttünk volna olajat a kocsinkba. A súrlódásnak azonban van egy mellékterméke, amit ugyan mi nagyon nehezen veszünk észre, ugyanis szabad szemmel nehezen látható részecskék, viszont annál károsabbak, amikor belekerülnek az olajba. Az olajban a részecskék egy utazáson vesznek részt, addig a pontig, amíg egy alkatrész meg nem akadályozza a további káros menetelésüket. Ez az alkatrész nem más mint az olajszűrő. Az olajszűrő azaz alkatrész, ami megakadályozza a részecskék további barangolását, ezzel komoly károkat okozva az autó működésében. 

Az RN17 típusú motorolajat, kimondottan a legújabb, 2018 utáni, RENAULT csoportba tartozó, benzin, illetve dízel motorral szerelt járművekhez (Renault, Dacia) fejlesztették ki. Kompatibilis DPF, SCR katalizátorokkal és rendszerekkel is.

Áru átvétel: Fizetési módok:
  • Személyesen:
    - Készpénz
    - Bankkártya
    - Helyszíni előre utalás
     
  • Kézbesítési módok:
    - GLS Futárszolgálat
    - GLS Csomagpont
     
  • Csomagküldési fizetési módok: 
    - Futárnál utánvéttel
    - Futárnál kártyával
    - Webáruházunkban kártyával
    - Előre utalással
Egyedi szolgáltatás:

A nálunk vásárolt szinte összes alkatrész beszerelését is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb szintű beszerelési garancia.

Részletekről érdeklődhet:

Hívja szakembereinket, s egyeztesse cikkszám szerint a kiválasztott alkatrész autójával való kompatibilitását!

Figyelem: a hiányzó alkatrészt mi rövid idő alatt beszerezzük!

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Új Renault alkatrészek webáruház - Garo Super Kft
Ügyfélszolgálat - +36-20-922-3357

Tovább a boltba

Képek

Castrol GTX motorolaj 5W-30 RN17 5L 1. kép
Castrol GTX motorolaj 5W-30 RN17 5L 1. kép