Adatok

Általános

Autó:
Opel Corsa C
Állapot:
Használt
Évjárat:
2006. 08.

Jármű adatai

Hengerűrtartalom:
1 229 cm³
Kivitel:
Ferdehátú
Üzemanyag:
Benzin
Okmányok:
Magyar forgalmi engedély
Szállítható személyek száma:
5 ülés
Ajtók száma:
5-ajtós
Váltó:
Manuális
Hajtás:
Első kerék
Állapot:
Újszerű

Kényelmi felszereltség

Elektromos ablak:
Klíma:

Műszaki felszereltség

Vonóhorog:

Leírás

Lekérdezhető autó. Több fotót , amint lesz , sms- ben megadott e-mail címre küldök. Kérésre mondom, vagy küldöm a rendszámot, alvázszámot. Ha Ön nem egyszerűen csak egy autót szeretne, hanem kimondottan egy Opelt, akkor most a legjobb helyre kattintott. Opel kedvelő és egyben, már úgy, kb 30 éve Opel gyűjtő is vagyok. Gyakran, úgy mint pl. most is, tárolási hely hiánnyal küzdök és emiatt olykor több, azonos típusú gyöngyszemet is meghirdetek vagy leadok bizományosi értékesítésre valamelyik autókereskedésbe, ahol akkor is megnézheti vagy akár meg is veheti, amikor nekem más elfoglaltságom van. Ez az oka annak is, hogy ha felhív, vagy e-mailben szeretne részletes tájékoztatást kapni az autóról, akkor arra kérem, hogy a meghirdetett autó rendszámával ( vagy ha az nem látszik a hirdetésben, akkor a hirdetés kódjával ) kezdje az érdeklődést. A hirdetésben bejelöltem, hogy autóbeszámítás lehetséges. Ez a lehetőség kizárólag Opelekre vonatkozik, viszont évjárat vagy állapot - megkötés nélkül. ( Az Opel kollekcióm jelenlegi legidősebb tagja ez évben lett 40 éves, de akadnak relatív fiatal, 10 év alatti példányok is.) Az autóbeszámítást én inkább úgy fogalmaznám, hogy érték egyeztetéses csere lehetséges, mivel amennyiben az Ön csere autója a drágább, akkor megegyezés esetén ráfizetek. Az Opeljeim 90 % - át ideiglenesen kivonatom a forgalomból, hogy elkerülhető legyen a számomra felesleges gépjármű adó és biztosítás fizetési kötelezettség.

Az ismét forgalomba helyezést online meg tudom oldani ,ami kb 20 – 30 percet vesz igénybe , bár az átíratással egyidejüleg is megoldható, melynek díja mindössze 2.300 Ft plusz kiadást jelent. Van itt Székesfehérváron, ismerősi körömben egy iroda, ahol egy helyen, ennek gyors lebonyolításában segítséget kaphat, ide értve a biztosítás kötést, az eredetiség vizsgálatot és az átíratás teljes körű ügyintézését is.



Megjegyzés: Erre a kis Corsára még meghirdetése előtt jelentkezett már érdeklődő a közelből, aki meg is nézte már. . . Ha esetleg megveszi, akkor majd ajánlok másik, hasonló ár kategóriájú és kaliberű Corsát. Bővebb infó emailben vagy telefonon. Üdv. Az eladó.

Képek

Eladó Opel Corsa C 1. kép
Eladó Opel Corsa C 1. kép
Eladó Opel Corsa C 2. kép
Eladó Opel Corsa C 2. kép