Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Kézi hibakód olvasó egy közel gyári szintű autódiagnosztikai készülék, ami minden autószerelő műhely, illetve az adott gyártmányú autóval rendelkező tulajdonos, nélkülözhetetlen kelléke. A termék 80%-ban magyar nyelven használható.
iCarsoft BMM V2.0 BMW Mini
+ OBDII
iCarsoft MB V2.0 Mercedes-Benz

autódiagnosztika + OBD II funkció

Ez nem jelent mást, mint hogy ezen márkáknál teljes körű autódiagnosztikát tesz lehetővé, de motorhibakódok olvasására és törlésére képes TÖBB EZER más márkájú AUTÓ esetében is!

A termék 80%-ban magyar nyelvű

EXTRA FUNKCIÓK:

DPF szűrő regeneráció
OLAJ és SZERVIZ intervallum nullázása
EPB Elektromos parkolófék aktiválás és deaktiválása
Akkumulátor csere (BMS) regisztráció
ETC elektromos gázpedálállás kalibráció
SAS kormányszög kalibráció
Nem csak motor hibakódokat tud vele diagnosztizálni (olvasni, törölni), hanem hozzáférést tesz lehetővé az ABS, AIRBAG (légzsák), ESP és az összes többi rendszer számára.

iCarsoft BMM V2.0 BMW Mini
Nem csak motor hibakódokat tud vele diagnosztizálni (olvasni, törölni), hanem hozzáférést tesz lehetővé az ABS, AIRBAG (légzsák), ESP stb. számára is.

iCarsoft BMM V2.0 BMW Mini
kézi hibakód olvasó egy közel gyári szintű autódiagnosztikai készülék, ami minden autószerelő műhely, illetve az adott gyártmányú autóval rendelkező tulajdonos, nélkülözhetetlen kelléke, egy éves autópálya matrica áráért!

A különbség más készülékekkel szemben az, hogy:

Nem csak motor hibakódokat tud vele diagnosztizálni (olvasni, törölni), hanem hozzáférést tesz lehetővé az ABS, AIRBAG (légzsák), ESP és az összes többi rendszer számára.

Hivatalosan, munkaszerűen szeretne végezni autódiagnosztikai műveleteket különböző gépjárműveken? Önnek már nem elég, hogy csak a motor vezérléséhez fér hozzá, szeretne az ABS, légzsák és különböző komfort egységek erdejében egy anyagilag elérhető sétát tenni? Megunta vagy már nem mer üzletszerűen tört programokat használni, de igényli, hogy frissíteni lehessen online? Nos, akkor ezt Önnek találták ki. Csak egyszer kell beruháznia egy ilyen készülékre és letudja a gondot. Márka specifikus autódiagnosztikai készüléket ennyiért? Igen, nálunk most bevezető áron ennyiért elviheti a profidiag webáruháztól.

iCarsoft BMM V2.0 BMW Mini
márkákhoz teljes körű autódiagnosztikai készülék + OBDII más modellekhez. Ez azt jelenti, hogy univerzális OBD/EOBD készülékként használható motorhibakódok olvasására és törlésére a listában szereplő autóknál is:
OBD/EOBD járműlista
Ez nem jelent mást mint, hogy ezen márkáknál teljes körű autódiagnosztikát tesz lehetővé, de motorhibakódok olvasására és törlésére képes TÖBB EZER más márkájú autó esetében is!

Miért minket válasszon?
- Megbízható minőség, garanciával és számlával.
- Kártyás fizetési lehetőség
- GLS szállítás
EU-s adószámmal rendelkező vásárlóink számára nettóban adjuk a terméket.
A rendeléstől számított legkésőbb 36 órán belül postázzuk a raktáron levő készülékeinket, de gyakran előfordulhat, hogy már a rendelés másnapján megérkezik Önhöz a készülék.
Ne feledje, hogy ha esetleg nincs megelégedve a készülékkel két hétig visszacseréljük!
TEKINTSE MEG TOVÁBBI TERMÉKEINKET IS!

Képek

BMW MINI diagnosztika iCarsoft BMM V2.0  1. kép
BMW MINI diagnosztika iCarsoft BMM V2.0 1. kép
BMW MINI diagnosztika iCarsoft BMM V2.0  2. kép
BMW MINI diagnosztika iCarsoft BMM V2.0 2. kép
BMW MINI diagnosztika iCarsoft BMM V2.0  3. kép
BMW MINI diagnosztika iCarsoft BMM V2.0 3. kép