Davies Craig 12 Colos (30cm) Thermatic Hűtőventilátor (Toló / Szívó, 12V) - 0162

28020848 ####. ##. ##. #:##

Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Davies Craig 12 Colos (30cm) Thermatic Hűtőventilátor (Toló / Szívó, 12V) - 0162

1971-ben aszíjhajtású ventilátorok voltak az egyetlen lehetőség az autók hűtésére. Egyhatékonyabb módszert keresve, Daryl Davies és Bill Craig ausztrál mérnökökmegalkották a Thermatic® / Electric Fant.  A Davies, Craig cég az újelektromos ventilátorok gyártására jött létre, és azóta egy átfogó választékotfejlesztett ki, amely a legtöbb járműmárkát lefedi. Az elektromos hűtésselkapcsolatos innovációja mára a világ legtöbb új autójának alapfelszereltségévévált.

A Davies, Craigventilátor kondenzátoros és radiátoros hűtésre egyaránt alkalmas, és állandólégáramlást, kisebb üzemanyag-fogyasztást, jobb légkondicionáló teljesítményt,hűvösebb motorjárást és nagyobb motorteljesítményt biztosít. Ventilátorainkteljesen megfordítható lapátokkal és polaritással rendelkeznek ahőcserélő mindkét oldalára történő felszereléshez. (Kivéve a 11" kefenélküli ventilátorok). Minden Davies Craig ventilátor toló (Pusher)konfigurációban érkezik. Lefelé irányuló alkalmazásoknál aventilátorlapátot el kell távolítani és meg kell fordítani, mindig ellenőrizze,hogy a ventilátorlapát a lapáton lévő nyilak által jelzett irányban forog-e,mielőtt beszereli.

Minden Davies, CraigThermatic®/elektromos ventilátor az alábbi szerelvényeket tartalmazza: Motor, Ventilátorlapát, Burkolat és Rögzítő lábak. A ventilátor beépítő készletkülön megvásárolható. 

Davies Craigpéldátlan 3 éves gyártói garanciát a ventilátoraira!

Specifikáció:



Tovább a boltba

Képek

Davies Craig 12 Colos (30cm) Thermatic Hűtőventilátor (Toló / Szívó, 12V) - 0162 1. kép
Davies Craig 12 Colos (30cm) Thermatic Hűtőventilátor (Toló / Szívó, 12V) - 0162 1. kép