Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Sparco GRID-Q homológ üvegszálas (QRT) ülés - 008009RNR

A Sparco Grid Q versenyülést (korábban Grid II QRT) több kivehető párnával tervezték, hogy a pilóta több lehetőséget kapjon az ülés testreszabására. A Sparco QRT gyártási módszerével gyártott ülés súlya a régebbi Grid II üléshez képest hatalmas mértékben, 2,5 kg-mal csökkent (most már csak 7,3 kg).

QRT gyártási eljárással készül a sokkal könnyebb ülésért, és a kompromisszumok nélküli biztonságért és a merevségért.

Kivehető "moduláris" párnák a személyre szabottabb illeszkedés érdekében

A magas oldalsó lábtámasz és az alacsony profilú lábpárna a vezető lábát az ülésen belül tartja a nagyobb biztonság érdekében.

A Sparco Grid Q ülés moduláris párnái tépőzárral vannak rögzítve, így szükség szerint könnyen eltávolíthatók vagy áthelyezhetők. Az összes párna eltávolítható. A merev, könnyű üvegszálas üléshéj 5 övnyílással rendelkezik és oldalsó menetes csatlakozóval.

M8-as oldalsó rögzítésekkel, 290 mm távolsággal

FIA 8855-1999 Homologizáció

Csak 7,3 kg (héj 6,5 kg) 

Mi az a QRT?

A QRT (Quick Resin Technology) a Sparco által kifejlesztett legmodernebb gyártási eljárás, amely a jelenleg elérhető legkönnyebb és legrugalmasabb üvegszálas üléshéjú ülések létrehozására szolgál. A QRT üléssorozat 30%-os súlycsökkentést kínál a hagyományos módszerekkel gyártott üvegszálas ülésekhez képest, a biztonság és a minőség kompromisszuma nélkül.


Tovább a boltba

Képek

Sparco GRID-Q homológ üvegszálas (QRT) ülés - 008009RNR 1. kép
Sparco GRID-Q homológ üvegszálas (QRT) ülés - 008009RNR 1. kép